Yhteenveto kaudesta 2017
Julkaistu: 22.10.2017 00.00

Yhteenveto kaudesta 2017

Ohessa on tilastoyhteenveto kaudesta 2017. Tämän kauden tilastointi alkaa poikkeuksellisesti tammikuusta ja päättyy lokakuuhun - kauden 2018 tilastointi alkaa marraskuusta, jatkossa kausi pyritään pitämään selkeämmin koko vuoden mittaisena. Tilastot eivät erottele yksittäisten joukkuiden suoriutumista, sillä lukemissa on sekä enemmän- että vähemmän pelanneiden joukkueet yhdistettynä.

Vuoden 2017 aikana FC Kapina E-07 joukkueen harjoitus- ja pelitoimintaan osallistui kaikkiaan 31 lasta. Uusia harrastajia tuli mukaan yhdeksän, mutta osa kävi vain kokeilemassa uutta harrastusta. Kaikkiaan seitsemän lasta lopetti joukkueessa kauden aikana.

Koko ikäkausijoukkue harjoittelee yhtenä ryhmänä. Se osallistui kahdella joukkueella (Punaiset ja Mustat) kaikkiaan 106 otteluun, joista voitettiin 50 ja tasapeliin päädyttiin 12 kertaa. Kaudella 2017 syntyi huimat 247 maalia. Päästettyjä maaleja oli 229, eli kokonaisuudessaan maaliero oli lopulta plussalla 18 maalin verran.

Opel-liigan otteluita pelattiin huhti-lokakuussa (pl. heinäkuu) lähes viikoittain kaikkiaan 35 kappaletta, lopputurnaus mukaan lukien, ja näissä tehtiin yhteensä kaikkiaan 117 maalia! Opel-liigaan osallistuttiin kahdella joukkueella. Erillisiä turnauksia oli Opel-liigan lisäksi neljä, niistä ehkä elämyksellisempänä joukkueen ensimmäinen ulkomaanturnaus Tallinnaan juhannusviikolla.

Erillisiä harjoitusotteluita pelattiin 11. Lisäksi Lahden alueen seurojen kanssa pelattiin kesän aikana pelitälli-muotoisia harjoitusotteluita - näiden voittoprosentti oli kaikkiaan vain 23% ja maalierokin jäi 26 maalin verran miinukselle. Näistä lukemista päätellen vastus oli paikoitellen todella kova, pelit tiukkoja ja se tarjosi molemmille joukkueille hyvän mahdollisuuden kehittyä.

Kauden 2017 tilastossa on lisäksi mukana 2016-2017 Sipoon talvisarjan otteluita 12 kappaletta.

Musta joukkue voitti talvella JäPS:in Auto-Arita Talviturnauksen ja sai kesällä KoIPS:in järjestämän turnauksen tsempparipalkinnon. Punainen joukkue sijoittui haastesarjassa hopealle Lahdessa pelatussa FC Reippaan Kauden päätösturnauksessa. Kaksi joukkueen pelaajaa suoritti taitokisamerkkejä JäPS:in järjestämissä taitokisoissa.

Ohjattuja harjoituksia pidettiin keskimäärin kahdesti viikossa, yhteensä 72 kertaa. Näihin käytettiin 5670 minuuttia, eli tunneiksi muutettuna se on 94.5 tuntia treenejä. Lisäksi osa pelaajista osallistui ylimääräiseen Tehotreenit-harjoitustoimintaan. Yksittäisistä pelaajista korkein osallistumisprosentti harjoituksiin oli 80% ja alhaisin 20%, keskiarvo oli 55%.

Tulevasta 2018 kaudesta

FC Kapina E-07 jatkaa maaliskuulle asti Sibbo Vargarnan järjestämää Keravan Energia-talvisarjaa Nikkilässä. Huhtikuusta alkaen osallistuttaneen vielä kerran Opel-liigaan, ja kesällä tehdään mahdollisesti matkaturnaus jonnekin - se saattaa olla myös Helsinki Cup. Harjoitusotteluita, ja erillisiä turnauksia kertyy varmasti lisää kauden mittaan.

Seuran uusimmat