Tervetuloa E-07:n sivuille
Julkaistu: 01.03.2016 00.00

Tervetuloa E-07:n sivuille

FC Kapinan E-07 joukkueessa on tällä hetkellä parikymmentä poikapelaajaa ja yksi tyttö, sekä vastikään aloittaneita että jo pidempään harrastaneita. Joukkue treenaa talvikaudella Riihenmäen koulun uudessa salissa ja Järvenpäässä JäPS:in kuplahallissa sekä Auto-Arita Areenalla. Kesäkaudella treenataan vähintään kaksi kertaa viikossa Hepolan koulun kentällä tai Urheilupuiston harkkanurmella.

Pelitapahtumiin pyritään osallistumaan noin kerran kuukaudessa, tavoite on pelata satakunta ottelua kauden aikana. Nollaseiskojen joukkue pyrkii järjestämään myös omia harjoitusottelutapahtumia. Talvikaudella osallistumme Keravan Energia talvisarjaan Sipoon Nikkilässä. Kevät- ja syyskaudella 2018 pelataan E11-ikäryhmän (pelimuoto 8v8) Opel-liigaa kahdella joukkueella. Joukkueen pääasiallinen ulkotreenikenttä on Hepolan koulun tekonurmi.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Ville Mukkala. Joukkueenjohtaja Erika Lähteenmäki antaa mielellään lisätietoja joukkueen toiminnasta sekä neuvoo harrastuksen aloittamisessa. Hänet tavoittaa sähköpostilla osoitteesta fckapina07@gmail.com. Uudet pelaajat, niin pojat kuin tytötkin, ovat tervetulleita mukaan!

Seuran uusimmat