4
MAA
16.30
E-07, SV-talvisarja

SV - FC Kapina E-07 Punainen   1 - 4

Lival SC Halli, Nikkilä

FC Kapina E-07 Punainen kohtasi isäntäjoukkue "Sipoon Sudet" vielä kertaalleen talvisarjan viimeisellä kierroksella, esitti kenties kauden parasta jalkapalloaan. SV ei tuntunut saavan palloa ylös omalta alueeltaan. Kapina väläytteli paikoitellen jo suoranaista tiki-taka -tyylistä lyhytsyöttelyä keskikentällä, suoritti pallonhallintaa onnistuneesti ja painoi palloa maalille hyvä tempo päällä. Kapinan maalivahti koski palloon ensimmäisen kerran vasta kun noin kolmannes oli pelattuna. Vasenjalkainen laitahyökkääjä Aksu venytti vastustajan maaliverkkoja oikean jalan tempaisullaan!

Iltapäivän parhaasta peliesityksestä vastasi huippuvireinen Veeti, joka viimeisteli hattutempun jäätävän hienolla yhden kosketuksen ohjauksella Joonan esityöstä, ja suoritti seuraavaksi kantapääohjauksen, eli "skorpionipotkun" Aarnin vasurikeskityksestä. Myös ottelun ensimmäinen maali oli Veetin käsialaa.

Muutenkin Kapina suoritti rauhallisia, harkittuja hyökkäyksiä ja eteni paljolti syöttelypelillä johon vastustaja antoi nöyrästi tilaa. Aleksilla, Aksulla ja Laurilla oli useita maukkaita paikkoja. Mutta kyllä myös SV väläytti, he saivat pelin loppupuolella vaparin, ja noin puolesta kentästä vedetty tulinen laukaus ohjautui vain hiuksenhienosti ohi Kapinan maalin, vaikka maalivahti Jolle venyikin hienosti sitä torjumaan.

Pelin jälkeen pelaajatkin tuntuivat olevan hieman ihmeissään, mitä kentällä oikein tapahtui, kun pallo liikkui noin hyvin. Kenties valmentajan nimikin on enne, Antti Muurinen ei suinkaan ole ainoa hyvännäköistä jalkapalloa suosiva valmentaja - watch out, täältä tulee etunimikaimasi Korhonen!

Pienenä kritiikkinä, lyhytsyöttelypeli oman maalin edustalla oli ajoittain vaarallista, mutta Sudet eivät tällä kertaa onneksi olleet tarpeeksi nälkäisiä siitä rangaistakseen.

Tilastot
SV

1 - 4

(1-4)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista