4
MAA
17.30
E-07, SV-talvisarja

KoPSe/Brasilia - FC Kapina E-07 Punainen   2 - 2

Lival SC Halli, Nikkilä

Kaikki kiva loppuu aikanaan. Maaliskuisen SV-talvisarjalauantain viimeisessä ottelussaan FC Kapina E-07 kohtasi vantaalaisen KoPSe/Brasilian. Jos nappikset olivat edellisestä ottelusta vielä hieman leijuksissa, ne painuivat kyllä nopeasti takaisin (teko)nurmen pintaan, kun peli lähti käyntiin. KoPSe hallitsi ja vyörytti peliään tehokkaasti alusta alkaen. Vastustaja puolusti tiivisti ja laukoi vaarallisia pitkiä palloja, ryhmittyen hyvin hyökkäyksiin näiden jälkeen.

KoPSe vastasi ensimmäisestä maalista, mutta Kapinan Eino teki tasoituksen. Lauri paukautti Aksun hienosta esityöstä ylärimaan! KoPSe sai toisen maalin, mutta Kapina puski tasoituksen pääpallosta. Joukkueet taistelivat hienosti molemmin puolin. Kapina viestitteli hyvin, ja jaksoi tsempata.

KoPSe oli tasokas vastus ja sillä oli paikoitellen edellytyksiä jopa voittaa peli, mutta se ei onneksi käyttänyt kaikkia laukaisupaikkoja täysin suoraviivaisesti, vaan rakensi peliä hyökkäyskolmanneksella myös syötellen, antaen Kapinan puolustukselle mahdollisuuksia päästä tilanteisiin mukaan. Aarni pokkasi pelin lopuksi Kapinan vihreän kortin.

Tilastot
KoPSe/Brasilia

2 - 2

(2-2)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista