17.50
E-07, Opel-liiga

SV Gul - FC Kapina E-07 Punainen   0 - 10

Söderkullan tekonurmi, Sipoo

Sibbo Vargarna 07 Gul ja FC Kapina E-07 Punainen kohtasivat Opel-liigaottelussa Söderkullan tekonurmella koleahkon tuulisessa alkusyksyn säässä. Pelin alku oli tasaista ja ajoittain jopa SV:n hallinnassa. Kapina ei oikein saanut peliin riittävästi leveyttä eikä tehnyt esimerkiksi puolenvaihtoja aktiivisesti, ja yritykset sumputtuivat keskialueelle. Lauri teki ottelun avausmaalin, ja tauolle mentäessä tilanne oli 2-0, maali syntyi hienon syöttökuvion päätteeksi, Joona taisi olla "maalaaja". Aarni koetteli yläriman kestävyyttä kauempaa laukomallaan pallolla. Kaksinkamppailut olivat aika tasaisia, ja SV:llä oli varsinkin puoliajan alussa pari hyvää hyökkäystä.

Toiselle puoliajalle Kapinan valmentaja ohjeisti laskemaan vähän tempoa ja miettimään rauhassa, miten edetään. Syöttelypeli alkoi toimia, puolenvaihtoja tehtiin ja leveyttä lisättiin. Palloa saatiin paremmin kohti maalialuetta ja kohta peli oli jo 4-0. Vastustajalla ei ollut vaihtomiehiä ja se alkoi näkyä. SV:n valmentajat kyllä tsemppasivat hienosti omiaan ja Kapina teki pari kokoonpanomuutosta, mutta pelaajat taisivat ennemminkin digata tästä vaihtelusta, koska vauhti senkun kiihtyi. Myös fyysisen koon etua oli vähän enemmän Kapinalla, ja tämä näkyi loppupelin kaksinkamppailuissa kun palloa tavoiteltiin rohkeammin, toki puhtaasti taklaten kuitenkin.

Loppupeli oli siis Kapinan näytöstä, maaleja syöttivät ja tekivät vuoron perään niin Lauri, Aleksi, Veeti, Aarni kuin Aksukin. Vili ja Joona antoivat hyviä maalisyöttöjä. Valmentaja nosti palautteessaan esiin maalialueen oivaltavat seinäsyötöt. Pelinohjaajan pilli puolestaan havainnoi pelin aikana että pari kertaa maalintekotilanteissa oltiin paitsiossakin. Maalivahti Joel antoi kommentin että oli vähän tylsä peli, koska palloon pääsi koskemaan vain pari kertaa koko toisen puoliajan aikana. Kalle teki hyvää työtä puolustuksessa, ja nappasi pelistä viirin!