24
MAA
10.00
E-07, Keravan Energia talvisarja

FCFJ Valkoinen - FC Kapina E-07 Punainen   1 - 5

Lival SC jalkapallohalli, Sipoo

Punaisen joukkueen viimeinen talvisarjakoitos alkoi ottelulla Porvoon Futuran junioreita vastaan. Peli oli hieman hermostunutta ja hakevaa. Joona puski hienosti 1-0 kulmapotkutilanteessa! Kapinan avaukset ja aktiivisuustaso alkoivat nousta johtoasemassa. Puolustus oli hieman sumpussa paikoitellen. Lauri pääsi maalintekopaikalle! Joona yritti jälleen puskua kulmasta! Veeti yritti vasurilla!

1-1 maali oli harmittava takaisku, FCFJ:lle myönnettiin vapari puolustustilanteessa. Lauri vei vieraan kuitenkin pian takaisin 2-1 johtoon. Vaikutti siltä että FCFJ pidettiin hyvin aisoissa eikä heitä päästetty nousemaan omalta puoliskoltaan, mutta pari kertaa Kapinan maalivahti joutui tosissaan torjuntatöihin, kuin aivan yllättäen. Viimeistelyt olivat onneksi kuitenkin hieman hätiköityjä. Joona ja Aksu tekivät hienon 3-1 maalin, ja Aksu kynäili jo 4-1 johdon. Aksu ja Veeti jatkoivat aktiivista prässiä ja hyökkäyksiä. Aarni vastasi 5-1 maalista, pallo osui ensin tolppaan, mutta sen jälkeen maaliin!

Valmentaja Mikon kysyessä miten peli kulki omasta mielestä joukkue sanoi että kulmat, avaukset, syötöt ja laidan kautta pelaaminen toimi. Valmentaja oli samoilla linjoilla, erikoistilanteiden pelaaminen oli hyvää, ja vastustaja arkaili hieman puolustuksen kanssa.

Tilastot
FCFJ Valkoinen

1 - 5

(1-5)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista