FC Kapinan kevätkauden pelit aloitettu!
Julkaistu: 13.04.2018 00.00

FC Kapinan kevätkauden pelit aloitettu!

Kapinan pelikausi tuli avattua tiistaina, kun FCK 06 Musta pelasi ensimmäisen piirisarjapelinsä AskUa vastaan Hepolassa. Eniten ainakin aikuisia jännitti kentän kunto, se kun vielä edellisinä päivinä muistutti enemmän uima-allasta kuin jalkapallokenttää! Ahkeran Kapinan talkooporukan kolaus- ja pumppausurakan jälkeen kenttä saatiin kuitenkin ajoissa pelikuntoon, nappikset kastuivat enää sivurajaheitoissa. Isot kiitokset koko 06-joukkueelta kaikille kentän kuivatukseen osallistuneille!!!

Itse peli oli tasainen, ja monta hyvää tilannetta nähtiin kentän molemmissa päissä. AskU ehti karata jo 0-4 johtoon, mutta toisella puoliajalla myös Kapina sai maalihanat auki ja tuli jo maalin päähän. Kova yritys tasoittaa peli kuitenkin kostautui, ja lopussa AskU karkasi 3-6 voittoon.

Ensi viikolla FCK 06 pelaakin sitten urakalla; Punaiset aloittavat oman kautensa perjantaina Hepolassa, Mustilla on peli tiistaina Porvoossa ja torstaina Sipoossa, ja viikonloppuna Itä-Hakkilan Kevätturnaus. Joukkueidemme kaikki pelit tuloksineen sekä sarjataulukot löydät joukkueemme sivuilta, http://fckapina.fi/joukkueet/4781 .


Seuran uusimmat