Kauden 2018 avajaiset
Julkaistu: 01.05.2018 00.00

Kauden 2018 avajaiset

FC Kapinan kauden 2018 avajaisia vietettiin vapunpäivänä Hepolan koulun tekonurmella aavistuksen kosteassa ja koleassa säässä. Onneksi ennustettua sadetta ei näkynyt, mutta ei toisaalta vielä vappuaattona paistanutta aurinkoakaan. Iloista mieltä kuitenkin riitti säästä huolimatta. Joukkueita oli edustettuna komea kymmenen vuoden kattaus, aina 2002-vuosimallin konkareista nuorimpiin 2012-syntyneisiin junioreihin.

Joukkueet olivat järjestäneet kentälle erilaisia jalkapalloaiheisia rasteja, ja kentän laidalla oli käteismaksua vastaan tarjolla kaikenlaista piknik-henkisistä herkuista, kuten kahvista ja herkullisista mokkapaloista limuun ja grillimakkaraan, maukasta karkkia ja popcornia unohtamatta. Tavara-arpajaispöytä suorastaan notkui erilaisia houkuttelevia palkintoja. Arpajaisten pääpalkinnon, laadukkaan Select Omega -jalkapallon lahjoitti Mäntsälän Kesport!

Kentällä taiteiltiin palloa puskien, pompotellen, pujotellen ja pallotutkaan laukoen. Lisäksi rasteilla oli vielä maaliin viritelty tarkkuuspotkukangas sekä syöttöpenkkirata.

FC Kapinan pelit Opel-liigassa sekä piirisarjoissa ovat lähteneet hyvin käyntiin, kierroksia on ehditty jo pelaamaan yhdestä kahteen. Joukkueiden tarkempia tuloksia ja aikatauluja voi seurata seuran kotisivujen Ottelukalenterista. Tervetuloa jännäämään futista myös ihan livenä kentän laidalle!

Kiitos jälleen kerran järjestäjille, sponsoreille, yleisölle ja rasteille osallistuneille junioreille mukavasta tapahtumasta!

Seuran uusimmat