SPL:n kilpailu: #suomenrakastetuinlaji
Julkaistu: 28.01.2017 00.00

SPL:n kilpailu: #suomenrakastetuinlaji

Suora lainaus Suomen Palloliiton #märakastanfutista -kampanjasivustolta:

---

Tee meille video

Kerro siinä, mikä futiksessa on siisteintä, makeinta tai parasta! Eli kuvaile, miksi sinäkin rakastat jalkapalloa. Materiaali voi olla upouutta tai ikivanhaa, tekniseltä laadultaan minkä tasoista tahansa – tärkeintä on hyvä tarina! Videon enimmäiskesto on 2 minuuttia.

Paras tarina voittaa VIP-paketin

Huuhkajien Ukraina-matsiin kesäkuussa koko perheelle tai porukalle. Matkoineen ja majoituksineen, siis kaikilla lisäherkuilla. Lisäksi palkitsemme 2 videota kahden hengen lippupaketilla samaan otteluun. Muistathan tutustua huolellisesti myös kampanjan tarkempiin sääntöihin.

---

(Ylläpidon nopea tiivistelmä säännöistä): Kampanjaan voivat osallistua yksityishenkilöt tai perheet. Osallistumisaikaa on 31.3.2017 saakka, palkinto-ottelu Suomi-Ukraina pelataan Tampereella su 11.6.2017. Alle 18-vuotialla kilpailuun ilmoittajan on oltava huoltaja. Pääpalkinto on VIP-paketti matkoineen ja majoituksineen neljälle hengelle, lisäksi raati palkitsee kaksi muuta videota kahden hengen lippupaketeilla samaan otteluun. Palloliitto saa oikeudet videon materiaaliin, joten huolehdittehan että kaikilta osallistujilta on suostumus materiaalin käyttöön.

Osallistuminen

Kampanjavideo: http://huuhkaja.tv/fs/?huu=66AE2B61

Tarkemmat osallistumisohjeet ja kampanjan säännöt löytyvät #märakastanfutista -kampanjasivustolta osoitteesta http://www.palloliitto.fi/suomenrakastetuinlaji !

Seuran uusimmat