Ylös, ulos ja lenkille!
Julkaistu: 28.01.2017 00.00

Ylös, ulos ja lenkille!

Nollaseiskojen lauantaitreenit alkoivat viime viikolla puolisen tuntia totuttua aiemmin, reippaalla 20 minuutin juoksulenkillä valmentajan johdolla. Nyt kun on siirretty isomalle kentälle pelaamaan, aletaan pikku hiljaa keskittymään nopeus- ja kestävyysharjoitteluun. Nopeusharjoittelua tehdään treenien yhteydessä, mutta lauantaisin aletaan heittää myös pieniä juoksulenkkejä, että saadaan kunto kohdilleen ennen ulkokauden alkua, niin että jaksetaan sitten juosta myös kentällä.

Ensimmäiselle lenkille tulikin joukko reippaita junioreita lenkkarit jalassa. Edettiin rauhallisesti yhtenä ryhmänä, reitti oli valittu niin että autoteitä oli mahdollisimman vähän ylitettävänä. Välillä käveltiin, ja taas hölkättiin. Osa olisi tahtonut mennä kovempaa, mutta vasta ihan lopussa sai ottaa pikku spurtin, jos kuntoa vielä riitti. Kaikki tulivat posket punaisina ja hymyillen perille vaihtamaan vaatteita treenejä varten.

Tänään - ja tästä eteenpäin joka lauantai - juostaan taas, hienoa että myös sporttisia vanhempia on ilmoittautunut vapaaehtoisiksi lenkittäjiksi jatkossa!

Seuran uusimmat