FCK 07 Mustat nappasivat turnausvoiton!
Julkaistu: 12.02.2017 00.00

FCK 07 Mustat nappasivat turnausvoiton!

Järvenpään Auto-Arita Areenalla pelattiin lauantaina vauhdikas turnauspäivä, ja FC Kapina Musta oli tiukasti menossa mukana, voittaen lopulta koko turnauksen!

1. Ottelu: KoPSe Ranska - FCK Musta (2-1)

FCK E-07 Mustan talviturnaus Auto-Arita Areenalla alkoi ottelulla KoPSe Ranskaa vastaan. Peli oli hienoista KoPSe:n hallintaa, ja se menikin pelin alkupuolella johtoon. FCK tuli tasoihin, mutta joutui lopulta taipumaan ja tämän ottelun vei KoPSe 2-1. Valmentaja analysoi, että ottelussa oli hyviä nousuja ja pelattiin keskustasta laitaan. Toisaalta pelin sumputtuessa hätäiltiin vähän, ja sorruttiin syöttämään pallo keskelle. Vastustajan maalit tulivatkin näistä tilanteista, niinsanotusti "sokkosyötöistä". Pelissä oli kuitenkin paljon hyvää, ja tämä oli vasta turnauksen ensimmäinen peli.

2. Ottelu: PPS Krokot Arsenal - FCK Musta (1-3)

FC Kapina Musta pelasi ensimmäistä kertaa uusissa vieraspelipaidoissa, kun se kohtasi punasiin pukeutuneen PPS Krokot Arsenalin Auto-Arita talviturnauksen toisessa ottelussa! Valmentajan ohjeistus oli muunmuassa, että pyritään syöttelemään enemmän, ja haetaan aktiivisesti paikkoja pallottomana. Kiinnitetään huomiota siihen, että hyökkääjä on maalilla odottelemassa syöttöä, eikä hakeudu kulmiin hakemaan palloa. Taktiikka toimi hienosti, ja pelattiin hyvää peliä runsaasti syötellen. Tämä oli pelillisesti paljon parempi esitys kuin edellinen ottelu, ja se päättyi makoisasti Kapinan 3-1 voittoon.

3. Ottelu: JäPS Valkoinen B - FCK Musta (0-6)

FC Kapina E-07 Musta kohtasi kotijoukkue JäPS Valkoinen B:n Auto-Arita Areenan talviturnauksen kolmannessa pelissä. Pallo liikkui hyvin, Kapina sai hyvän otteen pelistä jo alussa, ja karkasi parin maalin johtoon. Maalieron kasvaessa myös pelillinen itsevarmuus vaan kasvoi, mutta pelin loppupuolella pelattiin jo ehkä vähän turhankin kovassa "hurmoksessa" ja valmentajan harmiksi pelipaikat, syöttely sekä joukkuepeli alkoivat unohtua, siirryttiin vähän liikaa kynäilyyn ja yksin yrittämiseen. Paine oli kuitenkin lähestulkoon koko pelin ajan vastustajan päädyssä, ja pelin voittaja ei jäänyt epäselväksi. Sitten jännittämään viimeisen ottelun sijoitusvastusta..

4. Ottelu; Finaali: KP-75 - FCK Musta (0-2)

Auto-Arita Areenan helmikuisen Talviturnauksen finaalipelissä kohtasivat omien lohkojensa parhaiten sijoittuneet joukkueet, KP-75 ja FCK Musta! Turnauspäivä oli ollut pitkä, mutta Kapinalla oli vielä positiivinen vire päällä, ei turnausten finaalipeleihin kuitenkaan ihan joka kerta päästä, vaikka sitä kirkkainta sijaa kohti kovasti tavoitellaan.

Ottelu oli vauhdikas ja varsin tasainen kamppailu, vaikka Kapina veikin lopulta pidemmän korren. Valmentaja näki pelissä paljon hyvää, mutta myös parannettavaa. Pelitilanteissa pallonmenetykset johtuivat pitkälti pelaajien ratkaisuista pelata palloa ylöspäin, vaikka otollista syöttötilaa ei ollut. Olisi siis pitänyt välillä harkita enemmän myös alaspäin pelaamista, ja uuden vauhdin hakemista peliin sitä kautta. Hienosti jaksettiin kuitenkin tsempata koko päivä ja viimeisessä ottelussa ei annettu piiruakaan periksi.

Joukkueen tsempparipalkinnon nappasi Eetu, jonka edelliset kilpaottelut olivat olleet 5v5 muotoisia. Tervetuloa taas mukaan jengiin!

Oli erittäin postiviivista, että finaalipelissä myös vanhemmat innostuivat kannattamaan omiaan äänekkäästi, poikien peli ei ainakaan hidastunut tästä! Palkinnoksi saatu pokaali oli vielä hieman piskuinen, mutta hyvältä sen kannattelu pelaajista joka tapauksessa tuntui. Taitaa olla tarvetta hankkia nollaseiskoille ihan palkintokaappi, koska pokaalit tästä tuskin ainakaan pienenevät.. :)

Hyvä FC Kapina Musta! Turnauksen voitto, hieno kruunu mahtavasta tsempistä!

Seuran uusimmat