Edustuksen pelikausi avattu!
Julkaistu: 01.03.2017 00.00

Edustuksen pelikausi avattu!

FC Kapinan edustusjoukkue otti kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa mittaa paikallisvastustajasta HAlkusta (Halkian Alku). Ottelu pelattiin sunnuntaina 26.2. erinomaisissa olosuhteissa, Järvenpään uudessa kuplahallissa.

Edustusjoukkueen valmistautuminen kauteen on ollut todella kaksijakoinen, sillä uusia pelaajia on tullut joukkueeseen, sekä myös pelaajia on lähtenyt. Myös valmentaja on vaihtunut, kun viime kauden valmentaja Sami Salo siirtyi RiPS:n edustusjoukkueen valmentajaksi. Samin korvaajaksi saatiin kuitenkin nuori lupaus Nassim Khetib, joka tunnetaan paremmin nimellä Näskä. Näskällä on pelikokemusta jo useita vuosia junioritasolta aikuiseksi saakka. Nyt hän kuitenkin keskittyy pääasiassa valmentamiseen FCK:n edustusjoukkueen osalta. Toivottavasti näemme kuitenkin hänet vielä kentällä tulevana kautena, sillä sen verran kova pelimies on kyseessä... ;)

Itse ottelu oli lähtökohdiltaan jo hyvin mielenkiintoinen, sillä FCK:n Edarit ja HAlku pelaavat tulevalla kaudella samassa lohkossa Uudenmaan piirin Kutosessa. Näin ollen molemmat joukkueet saivat hieman esimakua tulevasta kaudesta.

HAlku oli saanut jalkeille selvästi kokeneemman kokoonpanon, mutta se ei Edareiden onneksi juuri kentällä eroa tehnyt. Peli alkoi hyvin Edareiden lyhyillä syötöillä, eikä suurempia virheitä sattunut pallon kanssa. Kuitenkaan vaarallisia maalipaikkoja ei päässyt syntymään, ennen kuin noin 15 minuutin pelin jälkeen Edarit pääsivät murtautumaan HAlkun rangaistusalueen sisälle ja HAlkun puolustaja joutui rikkomaan. Pallo vihellettiin pilkulle ja usean pelaajan "vastuunpakoilun" jälkeen vetämään asettui joukkueen tilapäisenä kapteenina toiminut Ville Mukkala. HAlkun maalivahti koitti vielä psyykata Villeä, mutta se ei auttanut, vaan Ville sijoitti pallon varmasti alakulmaan. Peli jatkui edelleen Edareiden hallinnassa ja hieman ennen puoliaikaa Edarit riistivät pallon omalla puolustusalueella, josta kahdella nopealla syötöllä vapautettiin Waltteri "Wallu" Virtanen läpiajoon. Wallu ei näistä erehdy, vaan laittoi pallon varmasti maaliin.

Toisella puoliajalla Edarit tekivät muutaman vaihdon ja pelin kuva hieman muuttui. HAlku pääsi peliin paremmin mukaan ja samalla Edarit hieman väsyivät. HAlkulle muodostui tilaa paljon enemmän ja varsinkin taskuun oli helpompi pelata. Siitä muodostuikin useampi vaarallinen tilanne, sekä muutamat huolimattomat Edareiden syötöt omassa päässä aiheuttivat harmaita hiuksia Näskälle. HAlku pääsi kaventamaan tilanteeksi 1-2. Tämä kuitenkin jäi lopputulokseksi ja molemmat joukkueet saivat hyvää ennakkoa tulevasta kaudesta.

Edareiden tuleva kausi näyttää ihan hyvältä tällä hetkellä, sillä useat avainpelaajat jatkavat joukkueessa ja B-junioreista on edelleen apua. Kuitenkin lisää pelaajia edelleen etsitään, joten jos koet olevasi vahvistus Edareihin, niin ota rohkeasti yhteyttä Villeen, 045-1104685! Ensi viikolla on joukkueen palaveri, jossa päätetään kauden tärkeimmät asiat, esim. kevään saunailta ja sovitaan joukkueen pelisäännöt.

Seuran uusimmat