Tere Tallinnast!
Julkaistu: 17.04.2017 00.00

Tere Tallinnast!

Harjoitusleiri Tallinnassa tarjosi B-junioreille mahdollisuuden harjoitteluun erinomaisissa olosuhteissa sekä kaksi tiukkaa ystävyysottelua ennen ensi lauantain ensimmäistä sarjapeliä. Kolmen päivän leirillä harjoiteltiin, syötiin hyvin ja paljon :-) sekä testattiin erilaisia pelikokoonpanoja.

Leirin ehdoton kohokohta oli ottelu Viron mestarijoukkuetta FC Floraa vastaan. FC Flora 01 I vei ottelun odotetusti 7-2 (4-2), eikä Kapinan pelaajille jäänyt pelistä paljon jossiteltavaa, niin huikean hyvä oli vastustaja, jonka tavoitteena on tänä vuonna uusia mestaruus. Vaikka FC Flora oli omaa luokkaansa, pelasi Kapina ottelun todella hyvällä asenteella ja jokainen pelaaja teki valtavasti töitä kentällä. Mestarijoukkueen kohtaaminen oli myös pelaajille "kerran elämässä -kokemus", joka ei hevillä tule unohtumaan.

Leirin toinen harkkavastus oli Keila JK II, jonka riveissä nähtiin liuta isoja miehiä. Teknisesti taitava joukkueemme pystyi haastamaan miesten joukkueen hienosti. Peli päättyi tasalukemiin 2-2 (1-1), mikä antoi hienon päätöksen leirille sekä runsaasti uskoa omaan tekemiseen. Onnistuneesta leiristä iso kiitos kuuluu paitsi pelaajillemme, jotka edustivat FC Kapinaa esimerkillisesti koko matkan ajan myös SAARIKOSKI TRAVELS:ille. Sebastian Valkama huolehti erinomaisesti kaikista matkajärjestelyistä ja pystyi tarjoamaan meille myös toiveidemme mukaiset harjoitusvastukset.

Seuran uusimmat