Nollavitoset osallistuivat Pärnu Summer Cupiin
Julkaistu: 07.08.2017 00.00

Nollavitoset osallistuivat Pärnu Summer Cupiin

Nollavitoset tekivät kesä-heinäkuun vaihteessa viiden päivän turnausmatkan Viron kesäpääkaupunkiin Pärnuun. Pärnu Summer Cup järjestettiin tänä vuonna 15. kertaa ja siitä on vuosien saatossa tullut Baltian suurin turnaus. Tänä vuonna turnaukseen osallistui noin 4000 henkilöä useasta eri maasta. Suomalaisia joukkueita oli eri ikäluokissa mukana yli 50.

Kapinan nollavitosista turnaukseen lähtivät poikien lisäksi valmentajat Mika ja Janne sekä pieni joukko vanhempia. Joukkueen majapaikkana toimi vanha koulurakennus yhdessä monen muun joukkueen kanssa. Patjoilla nukkuminen luokkahuoneessa ei ehkä taannut kaikille aina ihan parhaita mahdollisia yöunia, mutta huumori höysti ikimuistoista yöpymiskokemusta ;-) .

Turnaus vietiin läpi vaihtelevissa olosuhteissa. Viiteen päivään mahtui paitsi sadetta myös helteistä auringonpaistetta. FCK pelasi kaikkiaan kuusi ottelua, joista saldona oli kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Otteluohjelma oli kuitenkin sen verran väljä, että pojilla olisi ollut intoa pelata useampikin ottelu.

TULOKSET:

HJK City II - FC Kapina 0-2

FC Kapina - Tabasalu JK II 1-2

FC Kapina - Pärnu SK Kalev 2-5

FC Kapina - IF Gnistan II 2-1

FC Kapina - FC HIK 1-1

Lapuan Virkiä - FC Kapina 5-0

Tiukkojen futispelien ohella parasta turnausantia oli joukkueen yhdessä viettämä aika. Päiviin mahtui paitsi vesileikkejä rannalla ja vesipuistossa, myös yhteinen illallinen pizzeriassa sekä tietysti chillailua. Mukavaa yhdessäoloa tarjosivat myös turnauksen avajaiset sekä jännittävät laiva- ja bussimatkat. Ja kaiken muun kivan ohella muistoihin tulevat tietysti myös jäämään turnauksen telttaruokailut :-) :-)


Seuran uusimmat