Nollaseiskojen joukkue kävi Helsingissä pelaamassa
Julkaistu: 13.08.2017 00.00

Nollaseiskojen joukkue kävi Helsingissä pelaamassa

FC Kapina E-07 osallistui 12.8.2017 Laajasalossa pelattuun HJK-miniturnaukseen. Turnaus pelattiin hyvissä olosuhteissa nurmikentällä auringonpaisteessa.

FCK Musta - FC Kontu 2-2

FC Kapina E-07 aloitti Laajasalon turnausurakan ottelulla FC Kontu 07 Vihreää vastaan. Aaron pelasi hyvin maalissa ja teki monta hienoa torjuntaa. Ensimmäisessä vastustajan maalissa pallo lipesi harmillisesti torjunnasta maaliin, koska se oli märkä ja vaikea tarttua.

Kapinan ensimmäinen maali syntyi hienosta syöttökuviosta Einon ja Ilarin kesken. Toinen maali tuli juuri ennen ottelun loppua, ja se taisi antaa joukkueelle hienosti lisävirtaa koko lopputurnaukseen. Vastustajan päädyssä syötöt toimivat ja olivat laadukkaita, mutta omassa päädyssä taas paikoitellen lössöjä ja huonoja. Sirli sai oikeutetusti vihreän kortin, hän teki todella paljon töitä ja pelasi tilanteet hyvin kentällä!

HJK East - FCK Musta 2-3

Laajasalon nurmilla pelatun turnauksen toisessa ottelussa kohdattiin isäntäjoukkue HJK 07 East. Ilari pelasi maalissa, ja kentällä nähtiin hyviä onnistumisia, muun muassa Einon ja Aaronin maalit. Myös Atella oli tosi hyvää taistelua, koko peli ilman vaihtoa.

Joukkue noudatti kerrankin valmentajan ohjeita säntillisesti, joten peli kulki ja oli hyvää jalkapalloa. Vastustajan valmentajakin tuli ottelun jälkeen kehumaan meidän peliä, pelattiin kaksi peliä putkeen ilman taukoa tsemppi päällä. Hyvä Kapina! Eino sai ottelun vihreän kortin.

FCK Musta - LPS 2-2

Helsingin turnauksen viimeinen peli oli paikallista Laajasalon Palloseuraa (LPS) vastaan. Peli oli vauhdikas ja tilanteita täynnä, mutta tsemppi kantoi hyvin loppuun asti, vaikka keli oli raskas ja helteisen painostava (illalla olikin iso ukkosmyräkkä). Eemil teki hyviä katkoja ja Atte jatkoi vahvalla vireellä. Vihreän kortin tästä pelistä sai Eemil. Myös Ronin tsemppi oli vahvasti plussalla!

Näillä mennään, ensi viikolla starttaa molemmilla nollaseiskojen joukkueilla Opel-liiga!


Seuran uusimmat