Jäps turnaus avasi syyskauden
Julkaistu: 13.08.2018 00.00

Jäps turnaus avasi syyskauden

Sunnuntaina sateen uhan saattelemana saavuimme aurinkoiseen Järvenpäähän tämän vuoden Jäps-turnausta varten. Paikan päällä saatoimme vain todeta että saappaat ja sadetakit voikin jättää autoon ja keskittyä pelaamiseen kauniissa säässä.

Ensimmäinen vastustajamme oli KJS 12, ja kesän jälkeinen ensimmäinen turnauspeli lähti käyntiin hiljalleen. Kova oli vastus ja pojillakin taisi vielä kesäloma painaa jaloissa , mutta silti pelissä oli hyviä yrityksiä ja maalejakin teimme 3 ja vastustaja 1.

Toinen peli oli NjS Tottenham -joukkuetta vastaan ja nyt oli joukkue päässyt jyvälle jälleen pelaamisen ilosta ja maalejakin tehtiin mukavasti.

Kolmannen pelin kohdalla alkoin väsy painamaan ja sateen uhkakin lähestyi ukkosen jyrähdellessä taustalla. KoiPS Sininen oli kova vastus ja alku menikin tappio tilanteessa, mutta pojat nousivat ja loppujen lopuksi peli päättyi hienoon tasapeliin.

Mitalit ja diplomit sitten jaettiinkin rankkasateessa ja matka kohti kotia alkoi kun pojat hymyilivät kilpaa kiiltävän mitalin kanssa.

Kiitos Jäps jälleen hyvin järjestetystä turnauksesta!

Seuran uusimmat