FC Kapina 07 Vierumäen turnauksessa
Julkaistu: 28.05.2018 00.00

FC Kapina 07 Vierumäen turnauksessa

(Kuvat: www.instagram.com/fckapina07)

FC Kapinan joukkue kävi joulukuussa pelaamassa Pajulahdessa, ja nyt oli Vierumäen vuoro. FC Kuusysi järjesti Vierumäellä Amiko-turnauksen, 25.-27.52018 jonka haastesarjaan Kapina osallistui.

Vierumäelle saavuttiin perjantaina alkuillasta, ja majoitustilojen kautta siirryttiin pikku hiljaa aurinkoiseen ulkoilmaan peliasut päällä.

FJK - FC Kapina 5-2

Olosuhteet Vierumäellä olivat lämpimät ja aurinkoiset. Turnauksen perjantai-illan ottelu forssalaista junioriseuraa vastaan alkoi kuitenkin harmillisesti tappiolla. Mutta ei se mitään, joukkue nollasi tappion käymällä uimassa, syömässä vähän iltapalaa ja päätti jatkaa seuraavana päivänä levänneillä jaloilla. Forssan Jalkapalloklubi muuten paineli lopulta alkusarjan kakkoseksi.

FC Kapina - HJK Töölö/2 0-3

Vierumäen turnauksen toinen ottelu - aurinkoisen lauantai-aamun ensimmäinen - oli HJK Töölö 2:sta vastaan. Peli kulki hyvin, vastus vaan oli tällä kertaa tosi kova, jopa kovempi kuin eilen illalla. HJK voittikin koko lohkon lopulta puhtaalla pelillä.

FC Kapina - Kuusysi Sininen 2-1

Hivenen alavireisissä merkeissä tähän asti kulkeneen Vierumäen turnauksen kolmannessa ottelussa tuli viimein voitto, kun Kyykkä taipui lukemin 2-1! Nyt maistui ruoka, ja sitten iltapäivällä oli edessä vielä yksi ottelu.

FC Kapina - NoPS 1-8

Lauantain turnauspäivän kolmas (turnauksen neljäs) ottelu pelattiin Nokian Palloseuraa vastaan. Vastustaja ei pelillisesti ollut ylitsepääsemättömän vaarallinen, mutta olisiko tullut lounaalla syötyä liikaa, sillä Kapinan peli-ilme oli harmillisen väsähtänyt ja kunto loppui kertakaikkiaan kesken. Pojista lähes jokainen valitti myös kaikenmaailman vaivoja, mutta onneksi joukossa oli myös tyttö joka keskittyi pelaamiseen (hyvä Sirli)!

Ei siinä, käytiin päivällisellä ja tuikitarpeellisessa kehonhuollossa. Ja illallahan oli mitä mainionta ohjelmaa telkkarista, Mestarien Liigan kauden 2017-2018 loppuottelu Real Madrid - Liverpool!

Joukkueenjohtaja katsoi kellosta että tänään oli tullut käveltyä lähes 18000 askelta, huh huh.

FC Kapina - Pepo/2 1-2

Vierumäen aurinkoisen turnaussunnuntai-aamupäivän ensimmäinen vastus oli Pepo 2 Lappeenrannasta. Kapina oli pelillisesti parempi, mutta maalipaikkaa hukattiin. Vetoja tolppiin, ja koitettiin yleensä aina vetää itse, vaikka kaveri olisi ollut paremmin vetopaikoilla boksissa. Lopputuloksen valossa peli kääntyikin niukasti vastustajalle.

FC Kapina - Kuusysi Sininen 2-3

Turnaussunnuntain viimeisessä ottelussa FC Kuusysi Sininen haki revanssia FC Kapinasta, eilinen kohtaaminen oli päättynyt Kapinan 2-1 voittoon. Kentällä nähtiin tiukka kamppailu, mutta peli kaatui lopulta pariin omaan möhläykseen. Rankka turnausviikonloppu oli vaatinut veronsa ja joukkue pelasi vähän puolikuntoisena, siihen nähden tulos ei ollut yllätys.

Eipä muuta kun syömään, kamat kasaan ja sitten kotia kohti!

Lopputulos oli, että Kapinan joukkue jäi turnauksen 12. eli viimeiselle sijalle, mutta ei se haittaa, meillä oli pelatessa kivaa, ja muutenkin joukkueena hauskaa Vierumäellä! Kiitos turnauksen järjestäjille!





Seuran uusimmat