09-syntyneille eka voitto!
Julkaistu: 24.04.2018 00.00

FC Kapinan 2009-syntyneet osallistuvat tänä vuonna ensimmäistä kertaa Opel-liigaan ja maanantaina 23.4. oli ensimmäinen peli Nurmijärven Jalkapalloseuraa (NJS) vastaan. Ottelu pelattiin hienoissa olosuhteissa Klaukkalan kuplahallissa.

Kapinan Ysit aloittivatkin pelin vahvasti ja hienolla yhteispelillä saatiinkin ensimmäinen puoliaika päätökseen. Tässä vaiheessa lukemat olikin jo 0-8 FC Kapinan johtaessa peliä. Toiselle puoliajalle vastustaja saikin hieman paremman otteen pelistä ja lopputulokseksi kirjattiin vakuuttava 4-14 FCK:n voitto.

Erityishuomion ansaitsee se, että Kapinan yhteispeli toimi erityisen hienosti, vaikka oli ensimmäinen Opel-liigapeli. Lisäksi maalintekijöitä oli useampia, joten peli ei ollut vain yhden pelaajan show! :)

Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan peliin, joka onkin kotipeli Kirkonkylän koulun kentällä vappuaattona 30.4. kello 17.30 alkaen. Tervetuloa kannustamaan Ysit voittoon, ennen vappujuhlia!

PS. Uusia pelaajia otetaan ryhmään mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä Petri Ritvaseen puhelimitse 040-1925409 tai sähköpostitse petri.ri73@gmail.com