Kontulasta 1 piste
Julkaistu: 24.06.2021 00.00

Edustus kävi vierailulla Kontulan samettisella nurmella. Vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen pisteet tasattiin lukemin 2-2.

Kapinalla oli ensimmäisellä puoliajalla kaksi loistavaa paikkaa mennä johtoon Juuso Häikiön toimesta, mutta viimeistely ontui tilanteissa.

Puoliajalle lähdettiin tasatuloksessa 0-0 mutta jotain kummaa tapahtui Kapinan kopissa kun toisen puoliajan alkuun FC Kontu siirtyi 1-0 johtoon Tukiaisen viimeisteltyä varmasti oikeastaan Kontun ensimmäisestä paikasta. Tästä vajaa 10 minuuttia myöhemmin Kontu 2-0 johtoon vaaralliseksi tiedetyn kärkiparin hienosta yhteispelistä. Tukiainen sai pallon vapaasti haltuun puolessa kentässä ja pelasi loistavalla syötöllä nopean Häppölän läpi ja pallo Kapinan verkkoon. Molemmat maalit syntyivät Kapinan virheistä.

Peli näytti kääntyvän Kontulle. Pari vaihtoa ja Kapina hieman piristyi ja luotti omaan peliinsä. Juuso pääsi 73 minuutin kohdalla nostamaan maalivahdin yli hyvän hyökkäyksen päätteeksi. Maali toi lisää virtaa selvästi Kapinaan. 82 minuutin kohdalla Kontun pelaaja hieman ylireagoi ja otti samasta tilanteesta 2 keltaista ja edustus 10 minuutiksi ylivoimalle. Hyvän painostuksen päätteeksi Ville tasoitti lisäajan toisella minuutilla. Kapinalla oli taas puolenkymmentä maalinteko paikkaa mutta viimeistely ontui ja pisteet tasattiin Kontulassa.

Edustus jää juhannus tauolle ja jatkaa vieras kiertuetta ensi viikolla torstaina Mosan Wembleyllä MPS/2020 vieraana. Viime kaudella samassa 4 divisioonan lohkossa pelanneet joukkueet kohtaa nyt sarjaporrasta ylempänä. Nähtäväksi jää hakeeko Kapina revanssin viime kaudella koetun tappion jälkeen.