Kausi alkuun vauhdikkaasti kolmella voitolla!
Julkaistu: 19.06.2021 00.00

Kausi alkuun vauhdikkaasti kolmella voitolla!

Fc Kapina C-06-07 -joukkueen kausi pääsi lähes piinavan pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen käyntiin kesäkuun alussa, kun kotikentälle asteli 4.6. vastaan Sibbo Vargarna/blå. Kapinan kauden avaus oli onnistunut, sillä kotijoukkue otti sipoolaisista reilun 9-1 voiton. Aurinko ja hyvä sää suorastaan hellivät katsojia, joita oli saapunut kentän reunalle ilahduttavan suuri määrä. Ilmassa oli suorastaan suuren urheilujuhlan tuntua, kun pitkän tauon jälkeen pallo potkaistiin taas vauhtiin kotikentällä. Toivottavasti kannustusjoukkoja nähdään yhtä runsaasti tulevissakin peleissä!

Kotipelit saivat jatkoa 14.6., kun Kapinan punapaidat saivat vieraakseen Akilles Vihreän. Porvoolaiset laittoivat pelissä sinnikkäästi kampoihin, mutta tiukan alun jälkeen Kapina sai homman haltuun ja vei otteluvoiton kotiin tuloksella 8-2.



Kausi jatkui 18.6. kolmannella kotipelillä, kun Mäntsälän keskusnurmelle Kapinan vieraaksi saapui naapurikunnan HAlku. Tiukka peli ja sinnikästä vääntöä molemmilta joukkueilta, mutta lopulta Kapina otti jo kolmannen peräkkäisen voittonsa P15 Nelosessa ottelun päätyttyä 4-3.



Joukkueen pelit jatkuvat juhannuksen jälkeen Nastolassa, kun Kapina lähtee Nopsan vieraaksi 28.6. Tiedossa todennäköisesti vähintään yhtä jännittäviä hetkiä!

Fc Kapina C-06-07 - joukkueen futisarjen ja pelien tunnelmia voit seurata myös Instagramissa!


Fc Kapinan C-06-07 -joukkue oli keväämmällä mukana myös Mäntsälän kunnan järjestämässä Kävelykipinä-tapahtumassa.







Seuran uusimmat