31
TOU
19.00
D-07, P12 Kakkonen karsinta

FC Kapina 07 - SibboV  1 - 3

Hepola TN

Keskiviikon Eurooppa-liigan finaalin ja lauantain Mestarien Liigan finaalin välipäiväperjantaina FC Kapina kohtasi Sibbo Vargarnan kotonaan aurinkoisessa, mutta tuulisessa Hepolan illassa, sarjan kolmanneksi viimeisellä kierroksella. Peli lähti käyntiin vierasjoukkueen pallonhallinnalla ja vyörytyksellä, kunnes pitkän tauon jälkeen pelikentälle palannut Veeti puikkasi ensimmäisen maalin hienon yksilösuorituksen päätteeksi, dribailemalla vastustajan puolustuksen niinsanotusti kahville. Kotijoukkueen peli piristyi selvästi, mutta vieraat löysivät Kapinan puolustuksesta aukon keskisektorilta, ja laittoivat pelin tasoihin.

Toisella puoliajalla Kapinan hyvä ja työteliäs vire jatkui. Pallo liikkui ja pelistä oli jonkinlainen ote, joskin SibboV pääsi myös hyvin väliin katkomaan varsinkin pidempiä syöttöjä. Vastustaja aikaansai lopulta maalin, ja siitä alkoi Kapinan armoton takaa-ajo ja maalin haku. Noin kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua kamppailut käytiin yksinomaan sipoolaisten maalin edustalla, mutta maalivahti sekä puolustus olivat tarkkana ja palloa ei saatu sisään. Aksu esitti huikean nousun ja eteni laidalta läpi koko puolustuksen, mutta maalivahti pääsi tälläkin kertaa blokkaamaan laukauksen. Noin viisi minuuttia ennen loppua tuli kenties lopullinen takaisku, kun SibboV pääsi nopeaan vastahyökkäykseen, jonka palkintona oli heille maali.

Sekä joukkueen pelaajat että valmentaja olivat esitykseen lopulta kuitenkin tyytyväisiä, vaikka voittoa ei tullutkaan niin kokonaisuudessaan pelattiin hyvää jalkapalloa. Pari "mustaa hetkeä" oli, mutta ei Kapina suinkaan ollut pahasti alakynnessä, vaikka lopputulos ehkä niin antaa ymmärtää!

Tilastot

1 - 3

SibboV
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista