FC Kapina 07 ja unelma Helsinki Cupista!
Julkaistu: 07.11.2017 00.00

FC Kapina 07 ja unelma Helsinki Cupista!

Sivustolla harrastetuki.fi on käynnissä autohuolto Mekonomenin järjestämä kilpailu, jossa eniten ääniä saanut joukkue voi voittaa 1500 euron harrastetuen. FC Kapina 07 on mukana kilpailussa, lue juttu ja käy antamassa äänesi - äänestäjien kesken arvotaan 300 euron lahjakortti! :-)

FC Kapina 07 on runsaan parinkymmenen jalkapalloa harrastavan, reilun ja reippaan juniorin ikäkausijoukkue Mäntsälästä.

Millaisia unelmia meillä on? "Olisi makeeta päästä ulkomaille pelaamaan!", "Vähänkö olisi siistiä ottaa matsi jotain Manchester Cityn junnuja vastaan", "tai Barcelonaa!" Lapsilla on huikeita ja tavoittelemisen arvoisia unelmia, toivomme toki että niistä tulee joskus totta.

Pidämme toistaiseksi kuitenkin jalat maassa. Ihan tänä vuonna emme vielä matkusta ulkomaille asti, vaan katsastamme kesällä kotoisen ja perinteikkään Helsinki Cupin. Elämyksellinen tapahtuma tarjoaa varmasti monia huikeita elämyksiä ja jalkapallomuistoja 10-vuotiaille junnufutareille!

Harrastustuelle löytyy käyttöä, se turvaisi talven harjoitusolosuhteet (hallivuorot) ja mahdollistaisi keväämmällä hyvän kauden aloituksen vaikkapa valmistavan turnauksen merkeissä.

Tuesta olisi merkittävä apu myös ensi kauden päätapahtumassa, joka siis on osallistuminen Helsinki Cupiin kahdella joukkueella.

Jos voitamme, niin laitamme toki hyvän kiertämään ja pyrimme järjestämään kesämmällä oman turnauksen – näin myös lähialueen joukkueet saavat osansa meidän onnenpotkusta!

FC Kapina 07:aa voit äänestää täällä: http://harrastustuki.fi/fc-kapina-07/

Nollaseiskat kiittää!

Seuran uusimmat