Pojat vastaan Isät-peli
Julkaistu: 15.11.2017 00.00

Pojat vastaan Isät-peli

Perjantaina 10.11. Hepolan illassa käytiin isänpäiväteemainen Pojat (07-syntyneet) vs Isät -ottelu. Joukkueet kohtasivat pelimuodossa 8v8, ja ottelun kesto oli 2 x 25 min.

Erään pelaajan kertomaa:

Kentällä mukana olleena, mutta muuten jalkapallon pelaamiseen perehtymättömänä isänä täytyy todeta, että meno oli todella rankkaa. Selkeitä puutteita tekniikassa ja pallonhallinnassa yritin kompensoida sijoittumisella, mutta ei se kovin hyvin mennyt. Pallon sai hädintuskin haltuun kun joku pieni punainen herhiläinen oli jo kimpussa sitä pois ottamassa. Kamppailut pelivälineestä päättyivät usein omalta osaltani huonosti. Jos kuitenkin onnistuin saamaan pallon haltuun ja lähtemään liikkeelle, syöttelin sitä eteenpäin minne sattuu. Koko ajan olisi pitänyt olla mielessä suunnitelma mitä sen pallon kanssa tekee, sen menetti muuten aika nopeasti. Tuntui että minusta ei kentällä ollut paljon hyötyä, mutta hauskaa pelaaminen oli silti! :-)

Niinpä, jalkapallon pelaaminen on hauskaa, mutta vaikeampaa kuin päällepäin näyttää! Isien joukossa oli pari lajin harrastajaa, mutta pojat ovat harjoitelleet lajia koko joukkeena jo neljä vuotta, ja sen huomasi kentällä. Ottelu päättyi lopulta poikien ansaittuun 5-3 voittoon!

Onnittelut kaikille pojille, ikään katsomatta!




Seuran uusimmat