FC Kapinan Ikämiehet - Minkä nuorena oppii...
Julkaistu: 07.04.2018 00.00

FC Kapinan Ikämiehet - Minkä nuorena oppii...

Muiden joukkueiden tavoin myös FC Kapinan ikämiehet valmistautuvat uuden kauden käynnistymiseen. Ensimmäinen sarjapeli pelataan tällä kertaa vierasotteluna Rajamäessä, missä tiistaina 17.4 vastaan asettuu Korven Korvenpojat (KKP). Ensimmäinen kotiottelu on seuraavan viikon maanantaina 23.4, jolloin Hepolan kentälle saapuvat HyPS Concarit.

Kapinan ikämiehet ovat läpi talven pitäneet kuntoa ja pallotuntumaa yllä futsalin avulla. Ulkoharjoitteluun on tarkoitus siirtyä heti, kun Hepolan kenttä on pelikunnossa. Alkuun joukkue harjoittelee kerran viikossa torstaisin klo 19.30. Harjoittelumuoto on pelailu eli "höntsäily".

Nimestään huolimatta FC Kapinan ikämiehet on virkeä ja hyväntuulinen porukka, jonka pelureita yhdistää joskus kauan sitten syttynyt kipinä jalkapalloon. Uudet pelurit ovat erittäin tervetulleita mukaan. Sinä Kapinalaisen isä, vaari, huoltaja, Kapinan kannattaja tai jollain muulla tavalla futiksesta innostunut pelimies: jos vähääkään kiinnostuit Kapinan ikämiesfutiksesta, ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaamme Kuoppalan Mikkoon (mikkuo@gmail.com, p. 050 381 7001), joka kertoo mielellään lisää. Minivaatimuksia pelurille on oikeastaan vain kaksi, eli sarjapelaamiseen ikää pitäisi olla vähintään 45 vuotta ja pelitaustaa sen verran, että meidän muiden ukkojen perässä joten kuten pysyy. Ja siihen ei kovin paljoa vaadita :)

Seuran uusimmat