FC Kapina mukaan U19 Futsal-liigaan
2.5.2018 14:32 Uutiset / U19 Futsal

Kapinan futsalpojat tekivät historiaa

FC Kapinalle tarjoutuu tilaisuus tavoitella SM-kultaa talvikaudella 2018-2019 poikien vanhimman ikäluokan noustua mukaan U19 futsal-liigaan. -Haaste on otettu vastaan ja ilmoittautuminen on jätetty, toteaa joukkueen valmentaja Michael Bardzinski.

Mäntsälän kovassa urheilupitäjässä on eri urheilulajeissa paljonkin SM-tason saavutuksia ja harrastetasolla erinomaisia suorituksia, mutta aktiivitasolla eivät pallolijat ole aikaisemmin SM-tasolle yltäneet.

Kutsu U19-liigaan tuli FC Kapinan A-junioreille erinomaisten peliesitysten jälkeen Uudenmaan ja Helsingin P20-aluesarjassa. Menestys ei tule vahingossa, vaan kovan työn ansiosta. Joukkueen valmentaja Michael Bardinski on tehnyt töitä joukkueen kanssa jo pitkään.

Joukkue on rakennettu yhtenäiseksi ja samalla kilpailukykyiseksi. Valmentajan pelisilmää on osoittanut juuri tasapainoilu peluuttamisessa niin, että jokainen pelaaja tuntee itsensä tärkeäksi ja oman roolinsa joukkueen kannalta korvaamattomaksi.

Hedelmiä joukkuehengen rakentamisesta korjataan nyt, kun tosipelit alkavat. Valmentajan mielestä joukkueen vahvuus on hyvä tekninen osaaminen ja erilaiset pelaajatyypit, jotka tukevat hyvin toisiaan. -Pelaajien motivaatio on korkealla ja uusia haasteita lähdetään kohtaamaan innolla ja positiivisella uteliaisuudella. Liigapaikkaan liittyy monta uutta asiaa, joiden opettelussa joukkueella on haasteita.

SM-liigatasolla myös olosuhdevaatimukset kasvavat. Vielä ei ole aivan varmaa, löytyykö Mäntsälästä vaatimukset täyttävää kotihallia. Potentiaalisin vaihtoehto on Riihenmäen koulu. Jos joukkue pystyy pelaamaan kotipelinsä Mäntsälässä, toivoo se tietenkin kotikylästä vahvaa kannustusta.

Joukkue etsii nyt myös taloudellisia tukijoita. U19-liiga on kuva haaste suuremmillekin seuroille, saati sitten pienelle Mäntsälän Kapinalle. Tukijoiden toivottaisiin löytyvän omalta paikkakunnalta.

Nettisivuilta fckapina.fi löytyy joukkueen oma sivu. Sieltä voi syksyllä seurata U19-joukkueen kuulumisia.

--

(Artikkeli on julkaistu myös Mäntsälän Uutisissa 2.5.2018.)


   
Lisää uutisia
FC Kapina
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat