Helteinen voitto HJK:sta!
Julkaistu: 27.05.2018 00.00

Helteinen voitto HJK:sta!


A-junnut pelaavat tällä kaudella P20 kakkosessa. Sarjan taso on kova ja pelit ovat vauhdikkaita ja fyysisiä. Joukkueet ovat myös erittäin tasaväkisiä, mikä tekee otteluista tiukkoja ja myös katsojalle mielenkiintoisia. Usein pienet asiat ratkaisevat lopulta joukkueiden välisen paremmuuden.

Nyt kun viisi ottelua on pelattu, on A-junnuilla plakkarissa kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi häviötä. FCK on voittanut HyPS:in (3-6) ja HJK:n (4-2). Tasan on pelattu JoKi:a vastaan (3-3) ja tappiot on kärsitty LPS:lle (3-2) ja Gnistanille (0-2). Kapinan sijoitus on tällä hetkellä lohkon puoliväli.

Junnujen pelit jatkuvat keskiviikkona vierasottelulla Mikkelissä. Vaikka samalle päivälle osuu kolmen avarin pelaajan pääsykokeet, tulee FCK haastamaan MiKi:n viimeiseen peliminuuttiin asti. Mikkelin kisamatkan jälkeen junnut pääsevät 8.6. pelaamaan kauden ainoan kotipelinsä keskusnurmella. Tuolloin Kapinan vieraaksi saapuu toinen Mikkelin jalkapalloylpeys eli MP. Mäntsälässä tullaan varmasti näkemään hieno ottelu ja sään suosiessa myös runsaasti yleisöä.

Seuran uusimmat