Turnausviikonloppu Kellokoskella
10.6.2018 20:38 Uutiset / E-07

Kuusi vauhdikasta ottelua

FC Kapina 07 osallistui Kellokoskella KelA:n järjestämään kaksipäiviseen P07 Faster -turnauksen kilpasarjaan. Turnauksessa pelattiin kaikkiaan kuusi ottelua, alkusarjassa kolme lauantaina ja jatkosarjan kolme sijoitusottelua sunnuntaina. Alkusarjan vastukset olivat JoKi, KelA Musta ja FC Reipas Oranssi. Kapinan joukkueessa pelasi myös kaksi 06-ikäluokan pelaajaa. Sää oli aurinkoinen ja lämmin, joskin ajoittain tuulinen.

Lauantain turnausaamupäivän jokaisessa pelissä ei päästy peliin oikein kiinni millään, kun kaikilla oli kova kiire ylöspäin. Joka kerta, kun pallo saatiin, niin haettiin pitkää palloa kärjelle tai laiturille. Siihen ei vaikuttanut lainapelaajat tai muukaan ulkoinen syy. Ei oltu myöskään totuttu nurtsilla pelaamiseen, joten syötöt jäivät liian lyhyiksi jatkuvasti. Myöskään joukkueena yritystä ei ollut tarpeeksi oikeastaan missään pelissä.

Miko teki ensimmäisessä ottelussa maalin, hyvällä yksilösuorituksella saatuaan pallon negatiivisessa peliasennossa, päästen kääntymään ja laukoen hienosti etualakulmaan!

JoKi rynni alkusarjan ekassa pelissä Kapinan yli lukemin 4-1, seuraavassa pelissä turnausisäntäjoukkue KelA Musta latoi taululle rumat 3-0 lukemat, ja viimeisessäkin pelissä jäätiin 5-0 FC Reipas Oranssin prässin alle.

Lauantain otteluiden saldo oli nolla pistettä, joten FC Kapina jäi lohkonsa alkusarjan viimeiseksi ja kohtaisi sunnuntaina oman lohkonsa voittaneen FC Reippaan. Seuraavassa ottelussa vastus oli (lauantaina jo kertaalleen kohdattu) FC Reipas Oranssi, ja viimeisessä ottelussa KelA Punainen.

Sunnuntain turnauspäivässä riitti työntekoa ja tsemppaamista, koska yhtään vaihtopelaajaa ei ollut käytettävissä. Aivan eri joukkue olikin kentällä ja vaikka tasoero olikin iso, niin silti taisteltiin aivan jokainen tilanne loppuun asti. Pojat huomasivat myös, että saavat duunilla hyviä asioita aikaiseksi.

Jokainen pelaaja laittoi kroppaa likoon ja joukkuehenki kasvoi vanhempien kannustuksen myötä huikeaksi! Kahdessa ekassa pelissä meitä rikottiin enemmän kuin koko tänä vuonna on yhteensä meitä rikottu. Silti ei väistelty ja saatiinkin varmaan parikymmentä vaparia kahdessa ekassa pelissä. Varsinkin toisen pelin tuomari oli loistava!

Vastustajan maalivahti avasi ilmarilla puoleen kenttään, josta Aarni otti haltuun olkapäällä, pallo pomppasi vastustajan pelaajalle ja Aarni tuli täysillä päälle, josta sai pallon ja siitä kova veto vasempaan reunaan maaliin! Tämä jäi toisen ottelun Kapinan ainoaksi maaliksi.

Kolmannessa pelissä vastassa oli KelA:n Punainen joukkue, joka oli urheiluhenkeä täynnä. Nyt oma peli oli jo löytynyt taistelun myötä ja Kapinan mukaista futista pelattiin. Keskikentältä löydettiin pelaajat ja jaettiin ristiin pallot, joista tuli solkenaan maalipaikkoja!

Jatkosarjan ensimmäinen peli päättyi siis lukemiin 5-0 FC Reippaan hyväksi, ja toisessakin pelissä lahtelaiset (FC Reipas Oranssi) kulkivat jo toistamiseen Kapinan yli 5-1 lukemin. Vasta kolmannessa pelissä KelA Punaista vastaan päästiin maistamaan voittoa luvuin 7-0.

FC Kapina 07 saavutti lopulta turnauksen seitsemännen sijan. Hienosti pelattu koko joukkueelta, ja iso kiitos vanhemmille mahtavasta kannustuksesta!


   
Lisää uutisia
FC Kapina
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat