Kooste 07:n Opel-liigakeväästä
13.6.2018 11:03 Uutiset / E-07

Neljätoista ottelua takana


Nollaseiskat pelasivat Opel-liigaa keväällä 2018 kahdella joukkueella (Punainen ja Musta), tasolla II. Kaikkiaan otteluita pelattiin 14, joista 11 voitettiin, kerran pelattiin tasapeli ja kaksi tappiotakin tuli. Maaleja Kapinan joukkeet tekivät kaikkiaan 68 ja päästivät 23, eli maaliero oli plussalla 45 maalin verran.

Tämä artikkeli on kooste kevään otteluraporteista kronologisessa järjestyksessä.17.4. FC Kapina 07 Punainen - NouLa Oranssi 6-1

FC Kapina kohtasi Opel-liigakevään avajaisottelussa järvenpääläisen NouLa Oranssin hivenen tuulisessa säässä. Kausi lähti kuitenkin voitokkaasti käyntiin, vaikka lopputulos ei kerro koko totuutta. Vastustajalla oli parikin hyvää paikkaa, vaikka he jäivätkin lopulta Kapinan vyörytyksen alle.

17.4. FC Kapina 07 Musta - JäPS Sininen 5-1

FC Kapinan Musta joukkue aloitti Opel-liigakevään yhtälailla vauhdikkaasti ottelulla JäPS Sinistä vastaan. Kapina onnistui hyökkäys- ja puolustuspäässä, vaikka loppua kohden ottelussa alkoi molemmin puolin olla jo vähän levoton meininki. Pelinohjaaja aiheellisesti huomauttikin molempia joukkueita siitä, että pelin aikana tulee keskittyä nauttimaan jalkapallon pelaamisesta ilman ylimääräistä häröilyä.

24.4. FC Kapina 07 Punainen - Martin Sudet 5-0

FC Kapina 07 Punainen kohtasi Martin Sudet Opel-liigan kevätkauden toisella kierroksella, ottelu pelattiin Mäntsälän Hepolan koulun tekonurmella.

Punaisten peli oli aikamoista puurtamista alkuun, kun ei päästy vetopaikoille ollenkaan. Vastustaja pelasi pitkää palloa, ja meidän pakit oli turhan arkoja ottamaan ykkösiä ja kakkosia. Näin ollen vastustajan kärki pääsi irti pari kertaa, mutta onneksi joku pelasti aina tilanteen lopulta. Kerran Joona pelasti maaliviivalta pallon, ja Joona myös avasi maalinteon, kun kävi laittamassa oman vetonsa irtopallon maaliviivalta sisään!

Toisella puoliajalla peli lähti kulkemaan ja pakit hoitivat pitkät pallot hienosti. Vastustajan maalivahti oli isokokoinen, mutta omasi huikean nopeat refleksit. Kerran tämä veräjänvartija pelasti Kapinan puskuyrityksen metrin päästä, ja muutenkin peitti hienosti tilanteet. Kapina vyörytti loppuun saakka, ja näin saatiin muutama maali aikaiseksi.

24.4. FC Kapina 07 Musta - TuPS P07 Haaste 2-2

FC Kapina Musta kohtasi Hepolan tekonurmella TuPS:in joukkueen Opel-liigakevään toisen viikon ottelussa. Pelin ilme on pääosin tiukkaa kamppailua pallosta molemmin puolin, ja tasuri lieneekin molempia tyydyttävä tulos. Ottelun mieleenjääneitä kohokohtia oli Kallen purkupallosta yli puolen kentän päästä tehty hieno maali!

8.5. FC Kapina 07 Musta - KoiPS Valkoinen 6-2

Opel-liigakauden viimeinen kotiottelu Hepolan tekonurmella pelattiin hienoissa, aurinkoisissa olosuhteissa. Peli oli aluksi tasaista, mutta painopiste siirtyi vähitellen punaiselle joukkueelle, ja se hyvin kulkikin Kapinan hallinnassa. Vasta toisella puoliajalla vastustaja sai hieman pelistä kiinni. Roni painoi hienon byyrin!

8.5. FC Kapina 07 Punainen - HyPS Punainen 13-0

Punaisen joukkueen Opel-liigakauden kolmas kotipeli pelattiin Hepolan tekonurmella. Kuten lopputuloskin kertoo, peli oli varsin selkeästi Kapinan johdossa alusta loppuun. Yksi maaleista tehtiin rabona-kikalla, ja Matias painoi hienosti ainakin kaksi maalia!

15.5. FCFJ Sininen 1 - FC Kapina 07 Punainen 3-1

FC Kapina Punaisen Opel-liigakauden ensimmäinen vierasottelu pelattiin aurinkoisella Suiston nurmella Porvoossa. Vastustaja FCFJ toi kentälle teknisesti erittäin kovan ryhmän, mutta sen joukkuepeli ei oikein toiminut. Kalle dominoi koko kenttää ja jakeli hienoja syöttöjä läpi pelin. Oikeastaan ainoa ongelma Kapinalla oli, että ei päästy vetopaikoille vaikka pallonhallintaprosentti oli 70-80% luokkaa. Vesihuolto toimi, vaikka kentällä oli +28 astetta lämmintä. Sen kunniaksi Kapinan ainokaisen teki osuvasti pelaaja numero 28, Aleksi!


15.5. SV Gul - FC Kapina 07 Musta 3-6

Nollaseiskojen Musta joukkue matkasi aurinkoiseen Sipooseen Opel-liigakauden ensimmäiseen vierasotteluun. Peli oli tyylikästä ja pallo liikkui nätisti, toisella puoliajalla alkoi väsy painaa (hellettä +28 astetta), mutta kaikesta selvittiin! Teknisesti vasenjalkainen Aksu sai ohjeet syöttää ja vetää kerran toisella jalalla. Aksu tekikin työtä käskettyä, ja sekä syötti, että teki maalin oikealla jalalla!Käy tsekkaamassa lisää ottelukuvia ym. FC Kapina 07:n Instagramista: https://www.instagram.com/fckapina07


22.5. FC Kapina 07 - RaKe Sudet 2-0

FC Kapinan ja RaKe Susien välinen Opel-liigaottelu pelattiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä (toukokuu on tänä vuonna ollut poikkeuksellisen lämmin). Pelissä ei nähty montaa maalia, mutta peli oli Kapinan hallintaa. Hienosti ilman vaihtareita jaksettiin vetää peli läpi. Pallonhallinta oli lähes täysin meillä, vastustaja pelasi pitkää palloa. Ensimmäinen maali tuli pilkusta käsivirheen seurauksena, Matias teki maalin.

Toinen maali tuli kierrätyksen jälkeen Joonan läpisyötöstä 08-vahvistus Leeville, joka sijoitti etukulmasta sisään. Oli todella hyvää pelaamista joukkueelta, vaikka niinsanotusti alivoimalla pelattiin koko ottelu.

22.5. KoPSe P07 Islanti - FC Kapina 07 Musta 1-7

Mustan joukkueen ensimmäinen Opel-liigan vierasottelu pelattiin Vantaalla KoPSea vastaan Aulis Aktia Areenan uudenkarhealla tekonurmella. Sää oli aurinkoinen ja lämmin. Kapinan peli kulki todella hyvin, kaikki tekivät töitä ja pelasivat täysillä. Vastustajakaan ei ollut huono, mutta se pelasi huonommin joukkueena. Ensimmäisen puoliajan lopulla voimasuhteet olivat kuitenkin vielä suht' tasaiset.

Ottelussa nähtiin myös yksi kauden taktisesti maukkaimmista maaleista, ja se syntyi suurinpiirtein näin: joukkue eteni koko ajan maalia kohti, Aarni syötti Atelle, joka palautti pallon takaisin hänelle, joka taas pelasi sen vielä takaisin Atelle, joka syötti Ronille, joka painoi sen byyriin!! Woouu, olisittepa nähneet miten hieno maali tässä saatiin aikaan!

5.6. Martin Sudet - FC Kapina 07 Musta 2-3

Martin Sudet isännöi FC Kapina Mustaa Hyvinkäällä Martin hiekkatekonurmella. Ihailtavan omatoiminen joukkue, lämmittelivät itsenäisesti ja pelasivat periaatteessa aika lailla sellaista jalkapalloa kuten on treeneissä opetettu, valmentaja ei juurikaan kentälle ohjeita huudellut.

Eka puoliaika oltiin vielä 0-0 -tilanteessa, mutta sitten ykskaks pitkä tovi mentiin 2-1 tappioasemassa. Joukkueen kantti ei tästä kuitenkaan murtunut, vaan pelattiin kovempaa ja lopulta peli kääntyikin voittoon! Aarni teki maaleista kaksi, ja Aksu yhden.

5.6. KoPSe P07 Islanti - FC Kapina 07 Punainen 1-6

Osittain nollakaseilla vahvistettu FC Kapina Punainen kohtasi KoPSe Islannin Aulis Aktia Areenalla, jossa Musta joukkue oli vieraillut pari viikkoa aiemmin. Peli kulki ihan ok, alku oli hermostunutta, mutta lähti pikku hiljaa sujumaan. Ilari ja Vili olivat aktiivisia keskikentällä ja hakivat vapaata paikkaa koko ajan.

Ensimmäisessä maalissa Nuuk ja Vili pelasivat hienosti yhteen ja Nuuk keskitti oikealta korkean pallon, jonka Vili puski sisään. Ekan maalin jälkeen syttyi jokaisella maalintekohimo, ja sitten yritettiin vain kaukolaukauksia. Yksi upposi sisään. Puoliajalla valmentaja ohjeisti pelaamaan enemmän maata pitkin, laitojen kautta palloa maalille.

Peli lähtikin sujumaan ja muutamakin maali tuli hienojen syöttökombinaatioiden seurauksena. Enemmänkin maaleja olisi saanut aikaiseksi, mutta tolppaan ja ylärimaan osuttiin ainakin 5-6 kertaa...

Joukkue pelasi hyvin ja aktiivisesti, ja mieleen jäi ainakin seuraavat: Kallen puolustuspeli ja avaukset, Matiaksen tsemppi ja haastot, Nuukin hienot haastot ja syötöt, Ilarin taistelu ja tsemppi, Jesterin kurinalaisuus, taistelu ja avaaminen, Vilin puskumaali ja loistava hyökkäyspeli, Sebun aktiivisuus ja rohkeus. Jokainen pelasi hyvän ottelun kaikkiaan!

12.6. FC Kapina 07 Punainen - TuPS P07 Haaste 1-7

FC Kapina punainen viimeisteli kevään Opel-liigaurakkansa kotipelillä Tuusulan Palloseuran P07 Haaste -joukkuetta vastaan. Olosuhteet kentällä olivat kesäisen aurinkoiset, ottelun aikana tuuli hieman puuskittain. Kotijoukkue kokeili "uutta" kolmen puolustajan muodostelmaa ja peli kulki TuPS:in komennossa. Ottelu oli pääsääntöisesti kuitenkin (loppunumeroista huolimatta) melko tasainen molemmin puolin.

12.6. FC Kapina 07 Musta - NouLa Oranssi 5-0

Ympyrä tavallaan sulkeutui, FC Kapina Musta lopetti kauden samaan vastustajaan josta huhtikuussa Punainen aloitti, kun kevään 2018 viimeinen Opel-liigaottelu oli kotipeli järvenpääläistä NouLa'a vastaan kotikentällä Hepolassa. Aurinko paistoi, tuuli oli hieman puuskittaista.

Lomakauden ollessa käynnissä joukkueessa oli mukana parikin pelaajaa jotka olivat "lämmitelleet" jo Punaisen joukkueen edellisessä TuPS-ottelussa. Nyt pelattiin kuitenkin ihan vakiomuodostelmalla. Peli kulki ihan ok, myös vastustajalla oli paikkansa, mm. hieno vapari joka meni vain vähän yläriman ohi!Nyt on aika kääntää katseet kesän turnauksiin, ensi viikonloppuna on edessä Alandia Cup Ahvenanmaalla, heinäkuun puolivälissä legendaarinen Helsinki Cup. Opel-liiga jatkuu taas syksyllä.


   
Lisää uutisia
FC Kapina
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat