Kapinan 2013-2015 pikkujunnut - leikin ja ilon kautta
Julkaistu: 09.06.2019 00.00

Kapinan 2013-2015 pikkujunnut - leikin ja ilon kautta

FC Kapinan ensimmäinen lapsille tarkoitettu futiskerho saatiin päätökseen toukokuun lopulla. Kerhon viidellä tunnilla ohjaajien Villen, Petrin ja Mikon johdolla kokeiltiin monenlaisia leikkejä sekä pallon kanssa että ilman. Suosituimpia näistä harjoitteista olivat Kuka pelkää puolustajaa? -leikki sekä tietenkin jalkapallon potkaiseminen maaliin. Myös nauru- ja juomataukoja muistettiin pitää vähintään riittävä määrä...

Koska kyse on 4 - 6 -vuotiaista pikkupikkujunnuista, montaa hauskaa juttua jäi viidellä kerralla vielä kokeilematta. Futiskerhon päätteeksi sovittiinkin, että ryhmä jatkaa yhdessä "höntsäämistä" kerran viikossa. Vuosina 2013-2015 syntyneiden joukkueen valkkuina toimivat Mikko Kuoppala ja Jarmo Kuortti, jotka ovat molemmat piiiitkän linjan futareita. Jarmo pelaa Kapinan edustusjoukkueessa, Mikko seuran harrastemiesten joukkueessa.

Joukkue toivottaa kaikki uudet tyttö- ja poikapelaajat tervetulleiksi mukaan. Pikkufutarit treenaavat Hepolan tekonurmella lauantaisin klo 11.45-12.30. Lisätietoja harkoista, joukkueesta ja kaikesta muusta mieleen tulevasta saa Mikolta (mikkuo(ät)gmail.com), Jarmolta (jarmo.kuortti(ät)gmail.com) tai joukkueenjohtajina toimivilta Silvialta (nimisilvia(ät)gmail.com) ja Marikalta (marika.pyotsia(ät)gmail.com).

Seuran uusimmat