Voittoisana Jäps eloturnauksessa
11.8.2019 20:17 Uutiset / F-11/12

Kolme voittoa takana niin on joukkueen helppo hymyillä

Sateinen sunnuntai aamupäivä tuli viettettyä joukkueen kanssa Järvenpäässä Jäps-eloturnauksessa.

Kyseessä oli ensimmäinen turnaus kesän jälkeen ja pojat eivät olleet montaa kertaa kerenneet treenata ennen tätä, mutta vaikutti että kesäloma on tehnyt pojilla hyvää.

Ensimmäisenä oli vastassa I-HK. Kapinan pojat pelasivat hyvin yhteen ja hienoja tilanteita oli molemmin puolin.

Peli päättyi FC Kapinalle 9-3.Seuraavaksi vastaan tuli KP-75 Vihreä. Kapinan pojilla hienoja syöttöjä ja mahtavia kulmapotku tilanteita. Rohkeutta ovat pojat saaneet ja reippaammin menivät tilanteisiin ja yleensä saivat ne itselleen haltuun. Peli päättyi Kapinalle 5-1.


Viimeinen peli oli KJS vastaan jota kohdattiin jo kesäkuussa NJS turnauksessa. Tiesimme että nyt tulee kova joukkue vastaan joilla on loistavia maalintekijöitä.

Tässä pelissä kentän laidalla seisseet vanhemmatkin jo joutuivat jännittämään kun peli kääntyi KJS voitolliseksi noin 10 minuuttia ennen loppua. Sitten taisi pelaaja nro 10 sisuuntua ja teki putkeen kolme hienoa maalia jolloin pääsimme KJS ohi ja näin ollen voitimme pelin 6-5.

Hienoa peliä joukkueelta ja upea huomata kuinka upeasti pojat pelasivat. Innolla jäämme odottamaan tulevan kauden uusia pelejä.

   
Lisää uutisia
FC Kapina
«  Syyskuu   »
Kategoriat