Kapinalle uusi puheenjohtaja - tervetuloa Jari!
7.6.2021 11:51 Uutiset / Pääsivusto

FC Kapinan puheenjohtajaksi Jari K. Sillanpää

Kokouksessa 6. kesäkuuta seuran hallitus päätti yksimielisesti valita FC Kapinan uudeksi puheenjohtajaksi Jari K. Sillanpään. Pitkän päivätyön yritys- ja järjestöpuolella tehnyt Sillanpää ryhtyy tehtävään suurella mielenkiinnolla:

”Olen seurannut Kapinan toimintaa aktiivisesti sen perustamisesta saakka. Seura on juuri nyt hyvässä nosteessa erityisesti Kolmoseen nousseen edustusjoukkueen osalta. Haluan omalta osaltani olla tukemassa tätä kehitystä, jotta Mäntsälässä pelataan laadukasta futista myös tulevina vuosina. Tämä ei onnistu ilman panostuksia lasten ja nuorten harjoitteluolosuhteisiin, valmennukseen ja seuran kestävään taloudenpitoon.”

Mäntsäläläiset tuntevat Jarin erityisesti Majan yrittäjänä, toisaalta innokkaana jääkiekkomiehenä, tuoreimpana saavutuksena vuonna 2019 perustettu Mäntsälän Hockey Senior -joukkue. Mäntsälän Jää-Tiikereitä aiemmin puheenjohtanut Sillanpää myöntääkin, että Palloliiton toimintakulttuuriin ja käytäntöihin perehtymiseen tarvitaan aikaa: ”Puheenjohtajan tehtävässä on hyvä mahdollisuus hyödyntää sitä seuraosaamista, jota minulla vanhastaan on ja toisaalta oppia uutta.”.

Kesällä Jarin tavoittaa varmimmin golfkentältä, mutta tarkoituksena on nähdä myös kaikki edustusjoukkueen pelit, joista ensimmäinen on perjantaina 11.6.

Kapinalaiset toivottavat Jarin tervetulleeksi seuran ruoriin!


   
Lisää uutisia
FC Kapina
«  Joulukuu   »
Kategoriat