B-junioreiden syyskausi päättyi iloisiin tunnelmiin
Julkaistu: 20.10.2017 00.00

B-junioreiden syyskausi päättyi iloisiin tunnelmiin

B-junioreiden syyskausi P17 kakkosessa sai hienon päätöksen, kun joukkue voitti viimeisessä ottelussaan I-HK:n (Itä-Hakkilan Kilpa) lukemin 4:0. Syyskauden ottelut sujuivat Kapinalta HIFK peliä lukuun ottamatta hyvin ja joukkueen pistesaldo yhdestätoista ottelusta oli peräti 21 pistettä (seitsemän voittoa ja neljä häviötä).

Kauden pelit tarjosivat kokonaisuudessaan monta jännittävää ja tiukkaa ottelua, joista päällimmäisenä jäi mieleen odotettu Lahden Kuusysin kohtaaminen. Paluu Mukkulan tekonurmelle oli osalle Kapinan pelaajista erittäin nostalginen kokemus. Friends meet again -hengessä pelattu ottelu päättyi tällä kertaa keväällä ykkösestä pudonneen Kyykän tappioon.

Kauden suurimman pettymyksen Kapina koki syyskuussa kotinurmella, kun selvät tuomarivirheet käänsivät todella tiukan ja vauhdikkaan ottelun itähelsinkiläiselle Valtti/IHU:lle. Kirvelevästä pisteiden menetyksestä huolimatta joukkueen kauteen mahtui kuitenkin myös paljon huumoria. Laajasalossa pelatun ottelun jälkeen myös LPS:n kannattajat tietävät, mistä FC Kapina on kotoisin ja että Mäntsälään ei metrolla pääse.

FCK:n pisteet riittivät lopulta lohkon 4./12 sijaan, mikä on Kapinalle erinomainen saavutus isojen futisseurojen joukossa! Syyskauden pelit osoittivat myös, että B-junioreiden nousu kilpasarjaan oli ansaittu ja kaikkien pelaajien ollessa terveinä joukkue pystyy taistelemaan jopa aivan kärkisijoista.

Helsingin ja Uudenmaan piirin P17 kakkosen kärkikolmikko kaudella 2017: 1. FC Honka/Musta, 2. HPS/FC POHU YJ ja 3. EPS.

FC Kapinan B-juniorit onnittelevat mitalijoukkueita :-)

Seuran uusimmat