Kapinan A-junnujen kuulumisia
28.5.2022 19:13 Uutiset / A-juniorit

PPS TiPS yhdistelmäjoukkue on juuri kaatunut numeroin 1-2

FC Kapinan A-junnujen joukkue (P20) syntyi muutamien onnellisten sattumien summana, kun Mäntsälän Urheilijoiden B-pojat ja Kapinan samanikäiset pelurit löivät alkuvuonna hynttyyt yhteen. Osittain yhteisiä pelikuvioista ja toisiin tutustumista ehdittiin harjoitella jo talvikaudella 2021/2022, kun osa pelureista treenasi ja pelasi Palloliiton futsalsarjaa Vitosessa.

P20-joukkue koostuu paristakymmenestä kaverista, jotka ovat syntyneet ikävuosien 2002-2006 välillä. Ilahduttavasti joukossa on monta sellaistakin pelimiestä, jotka ovat palanneet jalkapalloharrastuksen pariin useamman välivuoden jälkeen. Tällä kaudella P20 pelaa Palloliiton Kolmosta, minkä lisäksi osa treenaa ja pelaa Kapinan miesten edustusjoukkueen kanssa.

A-junnujen joukkue on hyvä osoitus sitä, mitä Mäntsälässä voidaan jalkapallon suhteen saavuttaa, kun mennään pelaajien paras edellä. Tavoitteena on, että pääosin 17-18 -vuotiaista futareista koostuva joukkue saadaan pidettyä toiminnassa vielä monta vuotta, koska näin Mäntsälän miesten jalkapallon kilpailutoiminnalle saadaan kaivattua jatkuvuutta. P20 treenaa päävalmentaja Ali Khetibin johdolla tekonurmella maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 20-21.30. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan kokeilemaan.


   
Lisää uutisia
FC Kapina
«  Joulukuu   »